Krijg inzicht in uw big data
Krijg inzicht in uw big data

Big data analyseren

Heeft u grote hoeveelheden big data binnen uw onderneming en wilt u die gegevens laten analyseren? Dan kan Van Oers Organisatieadvies u helpen. Data-analyse is een proces waarbij er ruwe data omgezet wordt naar nuttige informatie. Deze informatie kan ingezet worden binnen de besluitvorming rondom vraagstukken.

Inzicht in big data binnen uw onderneming

Van Oers Organisatieadvies zorgt er samen met haar partner Nolost Capital voor dat big data geanalyseerd wordt en dat patronen worden ontdekt. Er kunnen zowel bekende als onbekende patronen aan het licht komen. Dat is ook meteen de kracht van de analyse. Het vergroot het inzicht in en de bruikbaarheid van de geanalyseerde gegevens. Dit kan leiden tot interessante informatie die zonder data-analyse nooit aan het licht was gekomen.

Wat doen wij?

U geeft aan welke data u graag zou laten analyseren en wat u graag zou willen weten, hierna gaan wij aan de slag met de analyse. Door het analyseren van de data komen allerlei zaken aan het licht. Zaken die erg nuttig kunnen zijn voor uw organisatie. Het geeft de patronen weer die worden gebruikt om processen binnen de onderneming te verbeteren. Het brengt tevens de risico’s van de onderneming in kaart, het maakt de marketing effectiever en het voorkomt veiligheidsproblemen.

Waarom kiezen voor data-analyse?

Er zijn verschillende redenen om data-analyse in te zetten binnen uw organisatie, de belangrijkste redenen zijn:

  • Koppelen van externe data aan bedrijfsgegevens
  • Relaties tussen interne data inzichtelijk maken
  • Herhalen van analyses om verandering waar te nemen
  • Structuur aanbrengen binnen de bedrijfsdata

Voor meer informatie over deze dienstverlening kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op
Naam:*
Bedrijfsnaam:*
E-mailadres:*
Telefoon:*
Opmerkingen: