Zekerheid voor werkgever en werknemer
Zekerheid voor werkgever en werknemer

Arbeidsrecht voor uw organisatie

Arbeidsrecht is iets wat in iedere organisatie met medewerkers van belang is. Onze specialisten adviseren u bij de juridische kwesties die komen kijken bij het aannemen van personeel tot en met het ontslaan van personeel.

Voorafgaand aan en tijdens het dienstverband

Wilt u nieuwe medewerkers aannemen? Dan komen er altijd juridische zaken bij kijken. Welke arbeidsovereenkomst past het beste in de desbetreffende situatie? Welke arbeidsvoorwaarden kunt u bieden? Maar ook op het gebied  van cao moeten er dingen geregeld worden. Daarnaast helpen wij u bij conflictbemiddeling, begeleiding op personeelsgebied bij overnames en fusies en bij het opstellen van juridische documenten zoals arbeidsovereenkomsten, personeelsreglementen en vaststellingsovereenkomsten.

Ontslag werknemer

Ontslag als gevolg van een conflict of het disfunctioneren van een werknemer? Een beëindiging met wederzijds goedvinden, ontslag na twee jaar ziekte of een ontslag op staande voet? Hulp bij het berekenen van een transitie- of ontslagvergoeding? Onze juristen staan klaar om voor u aan de slag te gaan!

Arbeidsrechtabonnement

Heeft u behoefte aan een meer structurele ondersteuning op arbeidsrechtgebied? Dan is ons arbeidsrechtabonnement iets voor u! Het abonnement houdt het volgende in:

  • Onbeperkt bellen van onze juristen voor eerstelijnsadvies
  • Het checken van al uw arbeidsrechtelijke documenten
  • Jaarlijks bezoek van onze specialisten
  • Voorrang bij arbeidsrechtelijke cursussen die wij geven
  • Toegang tot de online arbeidsrechtelijke vraagbaak ‘Checkit’
  • 10% korting op overige werkzaamheden van onze juristen.   

Wilt u uw juridische personeelszaken goed op orde hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Wilt u meer informatie over het arbeidsrecht abonnement?
Naam:*
Bedrijfsnaam:*
E-mailadres:*
Wat wij voor u kunnen betekenen?