Wij zorgen dat u efficiƫnter kunt werken
Wij zorgen dat u efficiƫnter kunt werken

Het koppelen van pakketten en data

Van Oers Accountancy & Advies heeft bij de keuze voor pakketten vooral gekeken naar de mogelijkheden van koppelingen. Met het aan elkaar koppelen van systemen en data wordt veel waarde gecreëerd. Het kan processen sterk vereenvoudigen, het vermindert de kans op fouten en het bespaart tijd. Het IT-advies team is gespecialiseerd in het koppelen van:

  • Loonsystemen
  • Financiële systemen
  • CRM systemen
  • HRM systemen
  • Tijdregistratiesystemen
  • Planningssystemen
  • Banksystemen

Wordt bij u dezelfde informatie in meerdere pakketten gevuld? Laat het ons dan weten. Onze IT-adviseurs onderzoeken voor u of er mogelijkheden zijn voor koppelingen. Tevens kunnen zij in veel gevallen de koppelingen regelen of contact leggen tussen de softwareleveranciers.

Hoe ziet een procesverandering eruit?

We kijken natuurlijk eerst of er al bestaande koppelingen zijn tussen softwareleveranciers. Is dat er niet, dan nemen wij contact op met de betreffende leveranciers. Onze ervaring is dat de meeste softwareleveranciers open staan om de pakketten te koppelen. Vervolgens kijken we hoe deze koppeling tot stand komt. In de meeste gevallen gebeurt dit middels een API (Application Programming Interface) of SOAP (Simple Object Access Protocol) koppeling. Dit zijn koppelingen die het mogelijk maken om op een veilige manier data met elkaar uit te wisselen. We kijken welke informatie nodig is; uren, verlofuren of werknemersgegevens bijvoorbeeld. Software leveranciers die vaker koppelingen maken, hebben al deze documentatie beschikbaar.

Benieuwd naar onze partners?

https://www.vanoers-organisatieadvies.nl/it-advies/onze-partners/