Onze partners

Van Oers selecteert haar partners met zorg en aandacht. Hieronder hebben wij onze belangrijkste cloud partners weergegeven. Tussen deze partijen zijn tal van koppelingen mogelijk.

BASECONE

Basecone is dé nieuwe manier van automatisch verwerken van facturen en documenten. De hoge herkenningsgraad en het grote gemak van aanleveren zorgt voor een continu bijgewerkte boekhouding, betere informatie en lagere kosten. Basecone accepteert papieren facturen en digitale factuurstromen, stelt een online dossier beschikbaar, verzorgt de autorisatie en integreert met boekhoudsystemen.

 

Meer info:

http://www.basecone.com/

AFAS

Met de software van AFAS optimaliseert u de informatie- en communicatielijnen in de organisatie. Zo vergroot u de effectiviteit en klantgerichtheid van uw bedrijf. Meer dan 10.000 zakelijke klanten en 500.000 consumenten hebben inmiddels gekozen voor AFAS.

Meer info:

https://www.afas.nl/

EXACT

Exact Online levert business software voor ondernemers en accountants. Met online boekhouden en CRM in 1 is het de basis van ieder gezond bedrijf. Daarnaast hebben ze geïntegreerde pakketten voor mkb'ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening. Exact inspireert het mkb om te groeien.

Meer info:

http://www.exact.com/nl/

LOKET.NL

Loket.nl is een overzichtelijke en praktische applicatie voor online salaris en personeel. Hiermee heeft u altijd al uw gegevens omtrent salaris, personeel, verlof, verzuim en arbeidsvoorwaarden bij de hand. In de beveiligde omgeving staan dossiers en documenten logisch gearchiveerd. Met 1 druk op de knop vindt u wat u nodig heeft. En met de uitgebreide up-to-date stuurinformatie bent u goed op de hoogte van de actuele stand van zaken van uw onderneming. Zo anticipeert u snel op ontwikkelingen en werkt u slim samen. Onverwacht veelzijdig en praktisch!

 

Meer info:

https://www.loket.nl/

EZORA

Ezora ontwikkelt en levert cloud business intelligence, analyse en rapportage oplossingen voor ambitieuze organisaties die meer uit hun verkoop en financiële data willen halen. Ezora helpt deze organisaties met complete oplossingen die leiden tot betere beslissingen en uiteindelijk betere winstgevendheid.

 

Meer info:

http://www.ezora.nl/

NEWBASE

Met Newbase heeft u het geschikte gereedschap om uw Twinfield omgeving uit te breiden en bedrijfsprocessen administratief slimmer, sneller en efficiënter op te zetten. Newbase garandeert een gestroomlijnd werkproces voor alle medewerkers en geeft een compleet overzicht van projecten, relaties, orders, offertes, marges, en al uw gemaakte afspraken en contracten met uw klanten. Geen post-its naast het scherm of postbakjes meer op de bureaus. Met Newbase is het papierloze kantoor en gestructureerd werken binnen bijvoorbeeld een ISO-normering binnen handbereik!

 

Meer info:

https://www.newbase-erp-software.nl/

PINKWEB

Client Online, het innovatieve klantportaal van Pinkweb, faciliteert de communicatie tussen u en uw accountant en uitvragende partijen. Pinkweb is al 10 jaar marktleider. Ze zijn geen op-de-winkel-passers en houden ervan om te bouwen, om dingen in beweging te zetten en hun klanten anders naar hun eigen markt te laten kijken. De focus ligt op efficiency en het online begeleiden. U kan zich met deze slimme functionaliteit nog meer richten op het mooie vak waar u voor heeft gekozen.

Meer info:

https://www.pinkweb.nl/

VISIONPLANNER

Met Visionplanner kunt u dossier opbouwen, managementrapportages maken en jaarrekeningen samenstellen. Door slimme koppelingen levert Visionplanner in een handomdraai inhoudsvolle tussentijdse managementinformatie. Profiteer van een super-efficiënt samenstelproces. Allemaal in Visionplanner, de cloudapplicatie voor uw kantoorpraktijk. 

 

Meer info:

http://www.visionplanner.com/

TWINFIELD

Slim, betrouwbaar en innovatief. Ontdek het gemak van online boekhouden met Twinfield. Twinfield is de meest bewezen en krachtige online boekhoudsoftware van Europa en is vrijwel met iedere bestaande bedrijfsapplicatie te koppelen en integreren middels Webservices. Met ruim 300 partners (Twinapps) in verschillende branches is er altijd wel een koppeling te realiseren met uw bestaande systemen.

 

Meer info:

https://www.twinfield.nl/