Zorg voor een veilige organisatie!
Zorg voor een veilige organisatie!

Cybersecurity assessment

Hoe gaat u om met cybersecurity en gevoelige informatie en hoe is uw cyberverdediging op dit moment? Met een cybersecurity assessment gaan we dit soort zaken in kaart brengen.

Door uw organisatie en de bijbehorende processen op een gestructureerde manier te doorgronden, leveren wij u een duidelijk en accuraat inzicht in uw huidige beheersing van informatiebeveiliging. Met deze resultaten heeft u een goed vertrekpunt voor het bouwen van een efficiëntere, maar vooral ook effectievere cybersecuritystrategie.

Waarom het assessment?

Het assessment is de basis voor het bepalen van uw cybersecuritystrategie. Het geeft namelijk aan welke volwassenheidsscore uw organisatie heeft met betrekking tot informatiebeveiliging. Aan de hand van interviews, document reviews en vragenlijsten, inventariseren we de huidige situatie rondom cybersecurity, gevoelige informatie en kritische infrastructuren.

Ons assessment is een bewezen eerste stap in het bepalen van het volwassenheidsniveau van uw organisatie met betrekking tot informatiebeveiliging. Het biedt u een perfect plan om te starten met een lange termijnstrategie op het gebied van effectieve cybersecurity. Snel en kostenefficiënt.

Wat komt er uit het assessment?

  • Een volwassenheidsscore voor uw volledige organisatie die aantoont hoe adequaat uw cyberverdediging is.
  • Een duidelijk overzicht van deze score op het gebied van business functies (mensen, processen en technologie) en securitygebieden (preventie, detectie en response).
  • Concrete actiepunten, aanbevelingen en duidelijke prioriteiten met het doel het cybervolwassenheidsniveau van uw organisatie verder te verhogen.
  • Een samenvatting voor uw management die hen in staat stelt betere project- en investeringsbeslissingen te nemen.

Best practices vanuit diverse security standaarden in combinatie met onze expertise, maakt het assessment geschikt voor elke organisatie.

Stappen van het cybersecurity assessment

  • Een consultant van ons cybersecurityteam leidt u door het volledige assessmentproces door middel van on-site sessies gebaseerd op een workshop met stakeholders.
  • Na de workshop worden de resultaten verwerkt tot een beknopte presentatie die vervolgens intern wordt gepresenteerd.
  • U ontvangt de presentatie inclusief samenvatting van de resultaten. Deze presentatie bevat de totale volwassenheidsscore, de concrete bevindingen, aanbevelingen en een roadmap die uw organisatie vanuit prioriteit in staat stelt tot verbetering.

Benieuwd welke volwassenheidsscore uw bedrijf heeft en waar uw quick wins liggen? Neem dan contact met ons op. 

Cybersecurity assessment aanvragen
Naam:*
Bedrijfsnaam:*
E-mailadres:*