Van Oers, uw cybersecurity specialist
Van Oers, uw cybersecurity specialist

Uitbesteden van uw informatiebeveiliging

Uw core business, dat is waar u uw aandacht op wilt richten. Niet op zaken als informatiebeveiliging. Die wilt u simpelweg goed geregeld hebben. Data is namelijk één van uw belangrijkste grondstoffen geworden en wij helpen u dat kosten effectief te beschermen. Doet u dat niet, dan kan het leiden tot imagoschade, verlies van kwetsbare informatie of uitval van kritieke systemen. Onze specialist helpt en adviseert u en komt bij u op kantoor werken.Wij verzorgen uw informatiebeveiliging, zodat dit goed geregeld is en u zich kunt richten op uw core business. 

Wanneer schakelt u een cybersecurity consultant in?

  • Bij de inrichting van een nieuw informatiesysteem, waarbij de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van de verwerkte informatie gewaarborgd moet worden.
  • Voor het beschermen van uw kritische systemen en uw ICT-infrastructuur.
  • Bij het opstellen van een passend ICT-beveiligingsbeleid.

Wat doet een cybersecurity consultant?

Onze specialist werkt strategisch, tactisch en operationeel. Of u nu beleidsmatige uitdagingen heeft of juist regelmatig of incidenteel behoefte heeft aan hands-on beveiligingsondersteuning. Doordat hij regelmatig met u meedenkt in projecten waar beveiliging een belangrijk aandachtspunt is, leert hij uw organisatie, bedrijfsmodel en risicobereidheid goed kennen. Hierdoor is onze specialist in staat om binnen uw bedrijf de beveiliging te organiseren op een manier die bij u en uw business past.

Onze specialist focust zich onder andere op de volgende taken:

  • Bewaken van de cyberrisico’s
  • Opstellen van een passend beleid
  • Bewerkstelligen van cyberveilig gedrag
  • Regelmatig testen van uw ICT-infrastructuur
  • Rapporteren aan het management

Hij geeft u daarnaast inzicht in het niveau van uw cybersecurity en laat zien hoe die in verhouding staat tot het dreigingslandschap van uw organisatie. Samen met u stellen we een cybersecuritystrategie op. Wij begeleiden u in het verbeteren van het beveiligingsbeleid van uw organisatie.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op met onze cybersecurity specialist
Naam:*
Bedrijfsnaam:*
E-mailadres:*