Advies bij het opstellen van een businessplan
Advies bij het opstellen van een businessplan

Maak een goed businessplan

Vindt u het lastig om een sterk ondernemingsplan te schrijven? Heeft u twijfels over de kwaliteit van uw huidige businessplan? Van Oers Organisatieadvies biedt hulp. Met uw input zullen wij er alles aan doen om een businessplan te schrijven dat aan al uw wensen voldoet. Laat u uw businessplan door ons verzorgen, dan bent u zeker van een complete en duidelijke koers voor de toekomst. Voor een businessplan van kwaliteit zit u bij Van Oers Organisatieadvies goed. 

Onze werkwijze

U kunt bij ons een nieuw businessplan laten schrijven, maar u kunt ook uw huidige businessplan aan laten passen of door laten lichten als u twijfels heeft over de kwaliteit van het plan. Wij zullen in een aantal bijeenkomsten samen met u zitten om de input voor het businessplan vast te stellen. Tijdens deze bijeenkomsten kijken we naar uw eisen voor het businessplan, maar zijn wij ook een sparringpartner voor u om samen tot het beste resultaat te komen. Op deze manier waarborgen wij dat het businessplan volledig aan uw wensen zal voldoen en dat het ook een sterk en solide plan is.

Met deze input gaan wij aan de slag met het opstellen van uw businessplan of met het aanpassen ervan. Aan het eind van dit traject bekijken we samen of het plan voldoet aan uw wensen, zodat u een sterk businessplan heeft om bijvoorbeeld uw toekomstvisie uit te voeren of een eventuele financieringsaanvraag kracht bij te zetten.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar onze businessplannen of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan samen met u kijken of we iets voor u kunnen betekenen.

Neem contact met ons op
Naam:*
Bedrijfsnaam:*
E-mailadres:*
Telefoon:*
Opmerkingen: