Nieuws van Oers Organisatieadvies & Rendementsverbetering

Cybersecurity Quickscan 11-11-2018 Privacy is een belangrijk onderwerp. Zeker gezien de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming gehandhaafd wordt. Weet u welke gegevens u van personen bewaart binnen uw organisatie? En hoe lang u die informatie mag bewaren? Het is van groot belang dat uw organisatie voldoet aan deze privacywetgeving. Van Oers Organisatieadvies helpt u hierbij.
Phishing test 20-08-2018 Mensen zijn momenteel de zwakste schakel binnen security. Om uw werknemers bewust te maken van de gevaren en gevolgen die phishingmails met zich meebrengen bieden wij een zogenaamde phishing test aan.
Koning voetbal: deel II 25-09-2015 Sport en ondernemen hebben vele raakvlakken. In dit blog nemen we een kijkje in de wereld van het (internationale) voetbal en wat we daarvan kunnen toepassen bij het ondernemen.
Het pad van vakman naar ondernemer 24-08-2015 Veel mensen denken dat een onderneming wordt gestart door een ondernemer. Meestal is dit niet zo. De start van een onderneming gebeurt vaak door een vakman.
Koning voetbal 11-08-2015 De bal rolt weer, het voetbalseizoen 2015-2016 is van start gegaan! Ook bij de amateurs en jeugdteams zijn de voorbereidingen gestart om op elkaar ingespeeld te geraken.
Nieuwe energie 31-07-2015 In de zomerperiode doen we nieuwe energie op voor de rest van het jaar, maar de kunst is om deze nieuwe energie daarna ook vast te houden.
Neem contact met ons op
Naam:*
Bedrijfsnaam:*
E-mailadres:*
Telefoon:*
Opmerkingen: