Onze reflectiescan geeft inzicht in uw verbeterpotentieel
Onze reflectiescan geeft inzicht in uw verbeterpotentieel

 

Organisatieadvies

Als ondernemer loopt u ongetwijfeld wel eens tegen problemen aan binnen uw organisatie. Daar komt bij dat er vaak ook verbeterpunten zijn waar u zich helemaal niet van bewust bent. Veel van deze zaken zijn te koppelen aan een onderzoeksgebied. Van Oers Organisatieadvies verdeelt deze onderzoeksgebieden in zes dimensies van succesvol ondernemerschap. Deze zes dimensies zijn doorslaggevend in het succes van een onderneming. Scoort uw organisatie hoog op alle dimensies, dan draait het bedrijf goed. Scoort u overal erg laag op, dan kunt u nog veel meer uit uw bedrijf halen. Wij onderscheiden de volgende dimensies:

Onze oplossing

Voor een snel inzicht in uw onderneming en haar verbeterpotentieel biedt Van Oers de reflectiescan aan. Met de reflectiescan krijgt u inzicht in de zes dimensies van succesvol ondernemerschap. Nadat dit in kaart is gebracht, maken wij een aanpak op maat waarmee we uw verbeterpotentieel ook daadwerkelijk benutten. Dit verbetertraject kan zich concentreren op één specifieke dimensie, maar een verbetertraject op meerdere facetten behoort ook tot de mogelijkheden.

Met de reflectiescan houdt u uzelf een spiegel voor waarin u en uw management de organisatie kritisch bekijken. Op deze manier dagen wij u uit en geven wij u niet alleen inzicht in het verbeterpotentieel van uw onderneming, maar creëert u ook een vernieuwde blik. Het is het startpunt om invulling te geven aan het verbeterpotentieel van uw onderneming. Wij coachen u hierbij.

Middels een lijst met stellingen beoordelen u en uw managementteam de organisatie. Na een analyse van ons adviesteam bespreken we in een persoonlijk gesprek de resultaten. Wij hebben het dan ook met u over de mogelijke vervolgstappen.

Hoe ziet uw resultaat eruit?

Na de reflectiescan bieden wij onze rapportage aan in een vervolggesprek. Deze rapportage richt zich vooral op concrete assessments en implementaties. Wij geloven niet in ellenlange rapporten, maar zien meer in een actieplan waarmee we samen tot een succesvolle verbetering kunnen komen.

Heeft u nog vragen over onze aanpak of wilt u een vrijblijvende afspraak maken, neem dan contact met ons op. 

Vraag reflectiescan aan
Naam:*
Bedrijfsnaam:*
E-mailadres:*
Telefoon:*
Opmerkingen: