"Ik wil een betere aansturing van de onderneming"
"Ik wil een betere aansturing van de onderneming"

Leiderschap

Leidinggeven is voor sommigen een vanzelfsprekendheid, terwijl het voor anderen wat meer moeite kost. Hoe geeft u nu het beste leiding aan uw personeel? Hoe haalt u het optimale uit uw managementfunctie en wat voor een leider bent u eigenlijk? Voor vragen en advies over leiderschap kunt u terecht bij Van Oers Organisatieadvies. Wij begrijpen dat u het beste wilt halen uit uw organisatie. U verwacht 100% inzet van uw medewerkers. Toch is het leidinggeven niet altijd even makkelijk en heeft u misschien niet altijd alles onder controle. Dat is waar wij u bij helpen.

Hoe wordt u een betere leider?

Het leiderschap kunnen we verdelen in twee aspecten; management en (leiderschaps)vaardigheden. Wij richten ons voornamelijk op het management. Hoe kunt u in uw managersfunctie de controle behouden en beheersen? Samen met u kijken we waar winst te behalen valt. We gaan met u in gesprek, formuleren doelstellingen en bekijken de huidige situatie. Vanuit daar gaan we concrete plannen maken. Onze reflectiescan geeft een eerste inzicht in hoe u momenteel leiding geeft. We bespreken samen de uitslag en aan de hand daarvan stellen we een plan van aanpak op.

Verbeter het leidinggeven

Het uiteindelijke doel is managerial control, beheersing van de onderneming op managementniveau. Samen gaan we een traject aan van 40 dagen. Hierin doorlopen we een aantal opdrachten en onderdelen, zoals:

  • Doelstellingen
  • Maatstaven en normen
  • Risicobeheer

Na 40 dagen intensief samengewerkt te hebben, zult u merken dat uw manier van leidinggeven veranderd is. Het traject is echter niet afgerond na 40 dagen. Het is immers nog maar een opstartfase en die lijn moet u verder doortrekken. Na 6 en na 12 maanden komen we dan ook terug en meten we nogmaals de resultaten. We merken dat onze aanpak werkt.

Waar helpt Van Oers Organisatieadvies u mee?

Bij leiderschap komt veel kijken. U wilt natuurlijk het reilen en zeilen binnen uw organisatie onder controle hebben. Hoe treedt het bedrijf naar buiten en hoe staat u ervoor ten opzichte van uw concurrenten? Ook zaken als het maken van een marketingplan en concurrentieanalyse komen aan bod. Van Oers Organisatieadvies staat u bij en begeleidt u in het proces om het optimale uit uw leiderschap te halen. Wij kunnen u tevens helpen bij het bepalen van de juiste strategie, bij samenwerken en communicatie, bij efficiëntie en bij innovatie. Wilt u eerst meer inzicht in uw verbeterpotentieel? Vraag dan onze reflectiescan aan!

Neem contact met ons op
Naam:*
Bedrijfsnaam:*
E-mailadres:*
Telefoon:*
Opmerkingen: