"Mijn omzet groeit maar de kosten stijgen snel mee"
"Mijn omzet groeit maar de kosten stijgen snel mee"

Zo maakt u uw bedrijf efficiƫnter

U wilt toch ook dat uw organisatie op een zo efficiënt mogelijke manier werkt? Dat u met uw bedrijf het optimale uit uw bedrijfsprocessen haalt? Efficiënt werken is meer dan alleen het reduceren van kosten. Het gaat ook om innovatie en om het creëren van de juiste werkomgeving en uiteindelijk wilt u meer resultaat. Van Oers Organisatieadvies helpt u om dat doel te behalen.

Optimaliseren van bedrijfsprocessen

Om een zo goed mogelijk resultaat te behalen en om efficiënter te werken, zijn bedrijfsprocessen erg belangrijk. Hier valt voor veel ondernemers winst te behalen. Zonder goede bedrijfsprocessen kan een organisatie niet goed functioneren. Merkt u bijvoorbeeld dat:

  • er een lange doorlooptijd is;
  • verspilling is van arbeidscapaciteit en dat er een hoge voorraad is;
  • dat er veel handelingen en werkzaamheden buiten het proces om worden gedaan?

Redenen om aan de bel te trekken en om uw bedrijfsprocessen onder de loep te nemen. Er zijn nog genoeg factoren waar u winst op kunt behalen. U wilt toch ook betere resultaten in minder tijd?  

Automatiseren van uw bedrijf

Het automatiseren van uw bedrijf valt eigenlijk samen met het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Automatiseren zorgt voor helderheid en betrouwbaarheid. Daarnaast kunt u het proces nauwkeurig in de gaten houden en dus ook bewaken. De productiviteit gaat omhoog en de doorlooptijd omlaag. Hier geldt ook weer; u kunt meer doen in minder tijd!

Van Oers Organisatieadvies laat uw bedrijf efficiënter werken

Wij helpen u bij het aansturen op resultaat en bij het beheersen van uw bedrijfsprocessen. Na het invullen van onze reflectiescan krijgt u direct inzicht in waar uw verbeterpunten zitten. We gaan samen 40 dagen aan de slag om uw bedrijf zo optimaal mogelijk te laten werken. Hierbij kijken we ook naar de innovatie, het leidinggeven en de samenwerking en communicatie. Verder behandelen we onder andere onderstaande onderwerpen:

  • Procesoptimalisatie
  • Kostprijs
  • Sturingsinformatie

Na 40 dagen zullen de veranderingen duidelijk zichtbaar zijn. Is het traject afgelopen, dan laten we u niet aan uw lot over. We komen na 6 en 12 maanden terug om te kijken hoe het gaat en wat de resultaten zijn.

Wilt u inzicht in uw verbetertraject?

Liever eerst inzicht in uw verbeterpotentieel op alle dimensies? Vraag dan direct de reflectiescan aan! Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij reageren binnen 24 uur. 

Neem contact met ons op
Naam:*
Bedrijfsnaam:*
E-mailadres:*
Telefoon:*
Opmerkingen: