"Ik heb moeite mijn strategie te bepalen"
"Ik heb moeite mijn strategie te bepalen"

Bepaal uw strategie

Vindt u het lastig om een heldere strategie te bepalen? Of kunt u uw doelen niet goed formuleren? Van Oers Organisatieadvies helpt u hierbij. Het bepalen van een bedrijfsstrategie is erg belangrijk. Waar wilt u met uw organisatie naartoe, hoe wilt u dat bereiken en welke doelstellingen wilt u behalen? Ondanks dat u zich dat beseft, kan het zijn dat u het lastig vindt om dit concreet te maken. Onze adviseurs bekijken het geheel vanuit een ander perspectief en geven u nieuwe inzichten en mogelijkheden. Samen met u formuleren wij een realistische, haalbare en duidelijke strategie. 

Waarom moet u een strategie bepalen?

Een strategie geeft een richting aan uw onderneming. Het is een lange termijn proces. Het geeft aan waar u met uw organisatie naartoe wilt. Dat begint bij het opstellen van een heldere missie. In de organisatie moeten alle neuzen dezelfde kant op staan en moet iedereen dezelfde doelen nastreven. Een goede strategische analyse geeft u inzicht in waar u het kunt winnen van uw concurrenten. Aan de hand van een gedegen bedrijfsstrategie kunt u doelen opstellen. Het geeft handvatten en het biedt een basis waar u altijd op terug kunt vallen. Zo wordt het leidinggeven en de samenwerking en communicatie met medewerkers een stuk makkelijker gemaakt.

Van Oers Organisatieadvies helpt u

Wij werken met u aan een strategisch plan voor de komende drie jaar. Wij geven u gepast advies en helpen u het hoofd koel te houden. Bij het bepalen van een strategie kan namelijk een tunnelvisie ontstaan en dat willen we vermijden. Wij leren u om dingen vanuit een breder perspectief te bekijken. Op deze manier komen we samen tot de beste strategie voor uw organisatie. Een strategie die u kansen en mogelijkheden biedt. In ons verbetertraject dat 40 dagen duurt, behandelen we onder andere de volgende onderwerpen:

  • Missie en visie
  • SWOT analyse
  • Doelstellingen
  • Onderscheidend vermogen t.o.v. de markt
  • Meten en sturen

Na deze 40 dagen merkt u de veranderingen die wij samen met u teweeg hebben gebracht. U heeft dan een solide strategie waarop u verder kunt bouwen. Na 6 en na 12 maanden komen wij terug om de resultaten te meten.

Wilt u ook groeien met uw bedrijf?

Wilt u groeien met uw bedrijf? In klanten, medewerkers of in kwaliteit? Dan is een duidelijke strategie belangrijk. Kom erachter op welke punten u uw organisatie kunt verbeteren en vraag de reflectiescan aan. 

 

Vraag reflectiescan aan
Naam:*
Bedrijfsnaam:*
E-mailadres:*
Telefoon:*
Opmerkingen: