Wij helpen u met uw financieringsaanvraag
Wij helpen u met uw financieringsaanvraag

Wij helpen u met uw financieringsaanvraag

Als ondernemer heeft u te maken met diverse momenten waarop een financiering gewenst is. De groei van uw onderneming, het starten van een nieuwe entiteit of bijvoorbeeld een investering in nieuwe bedrijfsmiddelen. Van Oers Organisatieadvies ontzorgt u bij alle financieringsaanvragen. De Van Oers financieringsdesk kan vertrouwen op jarenlange bancaire ervaring. Wij gebruiken deze ervaring om de kans van slagen voor de aanvraag van uw lening te doen toenemen en de tijd die u kwijt bent met de aanvraag tot een minimum te beperken. In eerste instantie benaderen wij eerst uw huisbankier. Daarna kijken we verder naar eventuele alternatieven. Onze schat aan ervaring combineren wij met actuele kennis over de beoordelingscriteria van diverse financiers. Van Oers Organisatieadvies beschikt over een ruim netwerk van diverse aanbieders van financieringen, van banken tot crowdfunders en diverse FinTech bedrijven. 

Waarom de financiering via de Van Oers financieringsdesk?

Als accountants zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen uw bedrijf en de bijbehorende financiële situatie. Hierdoor zijn wij in staat samen met u een goede inschatting te maken over de haalbaarheid van een financieringsaanvraag. Voor ondernemers zijn financieringsaanvragen vaak een tijdrovend proces dat niet valt onder de core business van de onderneming. Naast de opmaak van de cijfers verzorgen wij het financieringsmemorandum en bieden dit bij diverse financiers aan in afstemming met uw wensen. De vaktechnische kennis van onze specialisten resulteert in een gedegen financieringsaanvraag.

Jaarlijks verzorgen wij voor onze klanten een groot aantal financieringsaanvragen. Onze kennis over de markt en de acceptatieregels van de financiers zorgen ervoor dat wij in staat zijn u snel te begeleiden in het proces en een goede keuze te maken met als resultaat een optimale financiering.

Voor u als klant heeft onze aanpak de volgende voordelen

  • U kunt focus houden op primaire, zakelijke activiteiten en wij gaan aan de slag met het opstellen van de financieringsaanvraag.
  • Door onze kennis van de markt en financiële expertise zijn wij in staat de kans van slagen te verhogen.
  • Wij verzorgen voor u een benchmark van de voorgestelde financieringsaanbiedingen met als doel de meest gunstige voorwaarden voor u te realiseren. Niet alleen met betrekking tot het tarief maar ook omtrent de te verstrekken zekerheden.
  • De kosten voor de werkzaamheden zijn vooraf bekend.
     

Van Oers hanteert een specifieke aanpak afhankelijk van de omvang van de gewenste financiering. De volgende indeling is van toepassing:

Financiering tot           € 250k

Financiering van         € 250k tot €2.500k

Financiering boven     € 2.500k

Van Oers beschikt over specialisten die u bij iedere aanvraag passend, vertrouwd en deskundig ontzorgen.

Wij geven graag een nadere toelichting op de werkwijze en de kosten van deze dienst. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

 

Neem contact met ons op
Naam:*
Bedrijfsnaam:*
E-mailadres:*
Telefoon:*
Opmerkingen: